Novi pacijenti

...Više od osmijeha...

...uvjerite se u Gentle Touch...

Rezervirajte obiteljske preglede...

Mjesto za zdrav,samopouzdan osmijeh...

Dogovorite termin
Prvi pregled

Od trenutka kada uđete u Gentle Touch ordinaciju, želimo da se osjećate ugodno. Naša brižnost i stručnost nam omogućuju da pretvorimo provođenje dentalnog tretmana u jedno ugodno iskustvo. Moderna dentalna medicina ima razne tehnike, lokalne anestetike i metode opuštanja kako bi povećala tu udobnost. Sve se svodi na povjerenje. Naš posao je slušati Vas, educirati i poštovati Vaše odluke. Imamo na umu da odlazak kod doktora dentalne medicine može pobuditi nelagodu i nervozu. Stoga Vam izlažemo plan liječenja vrlo pažljivo i posvećujemo dovoljno vremena za odgovorimo na sva Vaša pitanja. Tek tada Vas uvodimo u dentalni tretman. Što ste više uključeni u proces dentalne zdravstvene odluke, manje ima mjesta za nesigurnost i strah.

Termin

Termin za prvi pregled možete zakazati telefonski na 098 454 310 ili putem maila na dr.bolfek@gmail.com Molimo Vas da navedete Vaš telefonski broj kako bi Vas mogli kontaktirati u slučaju promjene.


Radno vrijeme ordinacije je:
  • pon, čet 07:00 – 14:00
  • ut, sri, pet 13:30 – 21:00
  • Vikendom po dogovoru
Upitnici o zdravlju

Preporučamo da, ukoliko ste u mogućnosti, preuzmete i ispunite standardne obrasce i upitnike o zdravlju, te da ih zajedno sa Vašom digitalnom ortopan snimkom donesete u ordinaciju kako bi Vaš pregled bio što potpuniji. U suprotnom, obrasce ćemo pripremiti za Vas da ih ispunite u ordinaciji.

Otkazivanje

U slučaju otkazivanja unaprijed rezerviranog termina, molimo Vas da nas o tome obavijestite barem 24h ranije kako bi ga mogli prepustiti drugom zainteresiranom pacijentu.


Uvid u trenutno stanje oralnog zdravlja

Na prvom pregledu, iz podataka dobivenih očitovanjem RTG snimke, kliničkim pregledom usne šupljine, te podacima iz ispunjenih obrazaca o zdravlju, dobit ćete uvid u trenutno stanje oralnog zdravlja. Izložit ćemo Vam plan terapije, te izraditi financijski predračun ponuđenih varijanti liječenja.


Prvi pregled je besplatan. Radujemo se Vašem dolasku!

©2014 - Gentle Touch